Kredittkort på dagen

Kredittkort på dagen vil si at du får svar på din søknad om kredittkort den samme dagen som du har søkt.
Kredittkort på dagen vil si at du får svar på din søknad om kredittkort den samme dagen som du har søkt. Med hjelp av vårt online søknadsskjema vil du få direkte aksept eller avslag. Du kan søke om kreditt inntil kr. 100 000 på ditt Credits Visa kredittkort. For å søke om kredittkort på dagen kan du benytte deg av vårt online søknadsskjema, ringe vår kundeservice på tlf. 05115 eller sende en e-post til post@credits.no.

Sending av kortet
Blir din søknad om kredittkort på dagen godkjent vil du få ditt kort tilsendt til din folkeregistrerte adresse, dersom andre opplysninger ikke er registrerte i søknaden. Som oftest vil du ha kortet i posten innen en uke. Du vil først motta ditt Credits Visa kredittkort, deretter kommer PIN-koden i en adskilt forsending. Grunnen til at det blir gjort på denne måten er at vi vil forsikre oss om at kort og PIN-kode aldri blir oppholdt sammen.
Gunstige betingelser
Credits Visa kredittkort er et av Norges beste kredittkort med svært gunstige betingelser. Det er ingen årsavgift på kortet, i tillegg til at det er helt gebyrfritt å bruke. Vi bruker legitimering med Bank-ID slik at søknadsprosessen skal være helt sikker.

Credits Visa kredittkort har følgende fordeler:
» 100% gebyrfritt
» 1,6% rente pr. måned
» Kan benyttes i alle norske betalingsterminaler
» Kan benyttes i alle norske dagligvarebutikker
» Kan benyttes i alle minibanker som tar VISA, både i inn- og utland