Om Credits

Credits Visa er et helt gebyrfritt kredittkort som både er enkelt og sikkert å bruke. Inkludert i Credits Visa får du flere fordeler, deriblant en av kredittkortmarkedets laveste renter. Credits Visa utstedes av BB Bank, som er en norsk bank med konsesjon fra Finansdepartementet. Selskapet driver landsdekkende utlånsvirksomhet og er engasjert i forbruksfinansiering og kredittkortvirksomhet, samt innskudd for allmennheten.

 

MinSide

Få full oversikt over ditt kredittkort, forbruk og transaksjoner med MinSide.

 

Logg inn her

 

Betingelser og priser

Credits Visa tilbyr en av kredittkortmarkedets laveste renter. Kredittkortet er også helt gebyrfritt. Se våre vilkår og prisliste nedenfor.

Prisliste

Vilkår

 

Overføring til privatkonto

Med Credits Visa kan du overføre penger til ditt private kontonummer. Overføringen er helt gebyrfri, men renter påløper fra overføringsdato. Ønsker du å overføre penger til konto? 

Benytt vårt overføringsskjema her.

Økt kreditt

Dersom du ønsker å forhøye din kredittgrense kan du gjøre dette ved å logge inn på MinSide og deretter gå til kategorien endre kredittgrense.

 

Faktura og nedbetaling

Credits Visa faktura gir deg en fullstendig oversikt over ditt bruk.

Du kan velge om du vil betale hele beløpet eller kun betale minstebeløpet som er 3,3% av utestående beløp.

Les mer om faktura og nedbetaling her.

 

Tips og bruk

Et kredittkort kan være veldig nyttig i forbindelse med for eksempel netthandel. Du kan i de fleste tilfeller både bestille og få varen først før du betaler ved å bruke Credits kredittkort. Benytt Credits kredittkort når du handler på nett og få inntil 43 dagers rentefri kreditt på varekjøp. 

Ler mer om tips til bruk av kredittkortet her

Sikker kortbruk

Det er alltid viktig å være observant på sikker kortbruk. Følg våre enkle råd for å være sikker på at du bruker ditt kredittkort tryggest mulig.

Les mer om sikker kortbruk her