Derfor bør nettabonnement betales med Credits kredittkort

De siste årene har det vært en økning i kjøp av tjenester som abonnementer og apper i Norge. Dette gjelder blant annet TV og musikktjenester som Netflix, Viaplay og Spotify, trenings- og avisabonnementer, reise- og transportapper etc.  Det finnes flere grunner til hvorfor det er en fordel å betale slike apper og nettabonnement med kredittkort. 

 

1.   Få en bedre oversikt over hva du abonnerer på

Bruker man kredittkort til å betale for nettabonnement er det lettere å ha oversikt over hvilke abonnement man abonnerer på. Da man som oftest har flere transaksjoner som blir trukket fra brukskonto kan det være lett å miste oversikten over hva man bruker penger på. Ved å samle alle kjøp av abonnementer på ett kort, vil det være mye enklere å holde kontroll. Med Credits Visa kredittkort kan man enkelt holde oversikten over alle kjøp ved å logge inn på MinSide.

 

2.   Ha full kontroll på utgiftene

Betaler man nettabonnementene med kredittkort er det mye lettere å holde kontrollen over disse utgiftene. Slik kan man enklere ha kontroll på hvor mye penger som går til slike tjenester. Det vil også være lettere å oppdage om det er noe som ikke stemmer med transaksjonen eller om det er økning i prisen på abonnementene. Med Credits kredittkort får man tilsendt en månedlig faktura med oversikt over alle kjøp for perioden. Man har da mulighet til å ta en gjennomgang og se over at alt stemmer FØR man betaler.

 

3.   Større sikkerhet

Det vil være en større sikkerhet knyttet til betalinger som er gjennomført med kredittkort. Om det uheldige skulle hende og man blir utsatt for svindel eller andre uforutsette hendelser vil man ved bruk av kredittkort ha en lengre tidsramme til å rette opp i saken. Ved bruk av Credits kredittkort har man 43 rentefrie dager, som betyr at har lengre tid på å tilbakebetale beløpet man har brukt, uten at det påløper renter i perioden.

 

4.   Unngå forskuddsbetaling

Ved handel på nett er det en fordel å betale med kredittkort da man har mulighet til å betale for appen eller tjenesten etter leveranse. Skulle man bli utsatt for manglende leveranse eller svindel er tidsrammen for å løse saken lengre om man har betalt med kredittkort.

 

Både Credits Visa og Credits Gold tilbyr inntil 43 dagers rentefri kreditt, som betyr at kunden har lengre tid på å reklamere på uvanlige transaksjoner før den rentefrie perioden utløper. Dette gjør at risikoen for å havne i en vanskelig økonomisk situasjon på grunn av feil ved transaksjon er mindre. Man kan dermed føle seg mer sikker når man betaler for slike tjenester på nett med Credits Visa kort.

 

5.   Alltid penger på kortet

Betaler man apper eller tjenester med sin brukskonto kan det hende transaksjonen blir stoppet av den grunn at man ikke har dekning på kortet. Så lenge man ikke overskrider kredittgrensen vil man ved bruk av kredittkort unngå at betalingen blir stoppet da man alltid har penger tilgjengelig på kortet. I tillegg kan man med Credits kreditkort til enhver tid sjekke saldo på MinSide.

 

6.   Gunstige fordeler med Credits Visa og Credits Gold kredittkort

I tillegg til de nevnte fordelene er Visa Credits et helt gebyrfritt kredittkort. Kortet kan brukes kostnadsfritt både i butikk og på nett. Visakortet har også 43 dagers rentefri kreditt som gjør at man kan etterbetale beløpet man har brukt inntil 43 dager etter transaksjonen er trukket. Kredittkortet har også en av markedets laveste nominelle rente. Kredittkortet er utstedt av BB Bank som er en norsk bank med konsesjon fra Finansdepartementet

 

 

Søk her om Credits Gold kredittkort