Fordelene med å bruke kredittkort ved netthandel

Det er flere fordeler med å bruke kredittkort ved netthandel enn det du kanskje vet. Vi i Credits Visa har satt sammen en oversikt over de viktigste grunnene til å bruke kredittkort som betalingsmiddel ved handel på nett.

 

Ekstra betalingssikkerhet

Visste du at betaling med kredittkort vil gi deg en ekstra sikkerhet ved handel på nett? Bruker man kredittkort når man handler på nett vil man, uten ekstra kostnader, ha et sikkerhetsnett dersom selger ikke respekterer forbrukerrettighetene eller har gått konkurs. Skulle man være veldig uheldig og kontoopplysninger kommer på avveie, er det en ekstra sikkerhet å vite at pengene ikke blir trukket fra sin egen lønnskonto. Ved å bruke Credits kredittkort når du handler, bærer vi risikoen for deg. Dette medfører bedre sikkerhet og mer fleksibilitet når du handler på nett.

 

Problemer med levering

Hvis andre problemer oppstår som feil på varen, om man er misfornøyd med varen, eller rett og slett at varen du bestilte aldri ble levert, vil det være lettere å trekke tilbake transaksjonen hvis det er gjennomført gjennom et kredittkortselskap. Henvender man seg til kortutstederen om det oppstår problemer vil man få deres bistand i å løse saken med selskapet eller vedkommende man kjøpte produktet av. Vi i Credits Visa er opptatt av å gi den beste kundeservicen til våre kunder. Da vi samarbeider med Nets AS, som er Nordens ledende betalingsløsning, kan vi med sikkerhet si at kundene våres får en trygg saksbehandling av reklamasjonssaker.

 

Andre tips for å trygg netthandel

Først og fremst er det lurt å passe på at nettsiden virker troverdig. For å avgjøre dette kan det være nyttig å undersøke andres erfaringer og vurderinger av siden. Videre kan pris ofte være et kvalitetsstempel. Hvis tilbudet er for godt til å være sant, kan det være fordi det er svindel. Et annet tips er å være obs for skrivefeil i URL-en for å være sikker på at man har kommet til originalsiden.